*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> etiquette

Ha respekt när i A Mosque

I denna dag och ålder, många individer har en passion för religion, arkitektur och kultur. När du besöker en moské, kommer du att finna att detta kan vara en reflekterande upplevelse. Om du inte är bekant med reglerna inom en moské, så kan du sluta åka dit och vara respektlöst. Jag anser att det är mycket viktigt att du lär dig hur man beter sig i en moské om du planerar att besöka en. I denna artikel kommer jag att sätta fingret på några enkla tips som du kan använda för att se till att du inte respektlöshet etikett reglerna.

 • Lösa kläder Omdömen
 • Veil, huva eller huvudduk för kvinnor

  Om du inte är en muslim och du fortfarande vill ha erfarenhet av att gå i en moské, så ska du se till att du får tillåtelse. Du kommer att behöva be de muslimer som deltar i moskén om du kan skriva. Tänk på att kvinnor och män kommer att be separat. Det kommer antingen att vara vid olika tidpunkter eller på olika platser i samma moské. När du går i en moské, bör du leta efter separata ingångar för kvinnor och män - kom ihåg att inte alla moskéer har de separata ingångar Omdömen

  När du är inne i en moské, bör du vara säker på att bära rätt. typ av kläder. Män kan bära kläder som är vanliga, men det bör vara något som är löst. Om du ska gå in i en moské på en fredag, så ska du bära de bästa kläderna du har och använda några trevliga luktade parfym. Om du är en kvinna, så ska du bära en kappa som är lång och lös. I vissa av de mer konservativa moskéer, kommer du att finna att kvinnor bär slöja, men slöja är acceptabelt.

  Se till att du utför Wuzu. Hanar ska utföra den ceremoniella tvätt före varje bön. Nästan varje moské kommer att erbjuda möjligheter att tvätta, men det kan genomföras på ett visst sätt. Omdömen

  När du går in i bön delen av moskén, måste du se till att du går in barfota. Du måste ta dina skor och lämnar dem vid lagring, vilket är nära ingången. Som du kliva innanför böneplatsen, se till att du stiger in med din högra fot först. När du gör detta, recitera en välsignelse som är för Muhammed och hans familj.

  Tänk på att reglerna för moskén inte kommer att skilja sig från tempel till tempel. Enkelt uttryckt, kan reglerna i moskén finnas skrivna inuti Koranen, en.

 • Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.