*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> etiquette

Hur man blir en Host

Gör det till en regel, när du bjuder in någon till ditt hem, sätta dig deras komfort först.

Det är hemligheten med att vara en stor värd.

Det är inte fantastiska dekorationer och måltider och aktiviteter, det försäkra din gäst känner sig bekväm.

Till exempel; Tom inbjudna hans mor att tillbringa en månad med honom. Hans hus var centralt luftkonditionerade. Hon, som bodde i tropikerna, hittade temperaturen obehagligt kallt.

Toms fru, för hennes skäl krävde termostaten hållas på sjuttio fem grader Fahrenheit.

Läsning detta är du förmodligen bestörta att en inbjuden gäst skulle göras för att lida vad var, för henne, outhärdlig kallt för längden på vistelsen.

Att Toms fru, och Tom i viss mån var ovilliga att lida minsta obehag kommer att förklara varför hans mamma aldrig kommer att besöka igen.

Tom är ett exempel på en mycket dålig värd. Han inte förstå det faktum att som en värd, till en "avtal" ta hand om gäster. Om man har för avsikt att uppleva den minsta störningen; INTE BJUD IN.

Din första regeln är att det inte är "majoritetsregler" det är att gästens komfort kommer först.

Din andra regeln är att förbereda. Lär dig om din gäst är på en speciell diet eller helt enkelt inte äta vissa livsmedel. Försäkra sig om att menyerna är preliminärt räknat ut så som aldrig kommer det att finnas en dag din gäst går hungrig.

Det kommer inte att döda dig att avstå från fläsk eller kött eller osaltade livsmedel för längden på besöket. I själva verket, riktiga värdar, oberoende av deras matvanor kommer att "switch" så allt i huset är välsmakande för gästen.

Återigen, de som vill förkunna att det är "deras hus" och de kan äta vad de vill i "deras hus" bör inte bjuda in någon att "deras hus."

Den tredje regeln, när du bjuder in, skapa fri tid att spendera med din gäst och ta honom /henne till oavsett sevärdheter ditt område erbjuder.

Låsa en gäst i ett hus medan du går till jobbet är dålig form.

Ja, du kanske inte att ha råd med Disney World, men om en gäst kommer till Orlando, och kommer inte att tas till en av attraktionerna, se till att detta är känt i förväg.

Det fjärde regeln är att vara mycket tydlig om vilken typ av boende du erbjuder.

Om han /hon förväntas dela rum med en baby, eller annan släkting, göra klart, långt före ankomst. Besökare kanske föredrar att bo någon annanstans när de vet vad du har till förfogande, o

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.