*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> etiquette

Hur man väljer och Wear Parfym Rätt Way

Some människor don t vet hur man bär parfym offentligt. Det vanligaste misstaget folk gör bär så mycket parfym till den grad att orsaka sjukdom till andra. Vissa parfymer och cologne kan orsaka illamående, huvudvärk, nysningar, bihåleinflammation och helt enkelt repulsion när du bär för mycket. Bära för mycket parfym anses vara mycket oförskämd och en faux pass i många länder och kulturer. Lyckligtvis finns det en teknik för att bära parfym rätt way.When shopping för en ny parfym, tänk på att en doft bör komplettera den person som bär det.
Det finns hundratals parfymer på marknaden idag. Glöm celebrity endorsement, den stora modehuset namn eller jippon som feromon infusioner. Fokusera på att hitta en parfym som speglar din stil. Starta en sökning efter en ny parfym genom att besluta vilken doft tilltalar dig mest: blommigt, mysk, kryddig eller fruktig. Om du handlar på ett varuhus, be säljaren för prover eller testare och prova parfymer genom att tillämpa den på din hud tills du hittar en doft som är rätt för dig. Testa parfymer på huden är mycket viktigt när man väljer en ny doft.
Parfymer kan ändra deras lukt när det blandas med de naturliga oljor produceras av huden. Intensiteten och livslängd av en parfym baseras på koncentrationen, intensitet och livslängd av de aromatiska föreningar som används. Koncentrationen av procent /volym av parfymolja är följande: Parfym extrakt: 15 40 aromatiska föreningar. Eau de Parfum, Parfum de Toilette: 10 20 aromatiska föreningar. Eau de Toilette: 5 15 aromatiska compounds.Perfumes kan också ändra sin doft om inte förvaras på rätt sätt.
Håll dina parfymer borta från direkt ljus och välja de parfymer med en spray i stället för en applikator. Sprayflaskor är bättre på att hålla syre borta från perfume.How mycket och när är Goodlet oss anta att du redan köpt din nya parfym. Nu prata om hur mycket är tillräckligt och när man ska bära den. Vid tillämpning parfym ihåg att vissa parfymer är starkare än andra. Vanligtvis par sprayer är tillräcklig för att vara effektiv. Bästa ställena att tillämpa parfym är på handlederna, bakom öronen och nacken.
Somliga spraya parfym i luften och gå igenom dimman som parfymen faller ner från luften. När du bär parfym, alltid komma ihåg att mindre är more.Every kvinna borde äga minst två parfymer: en för dagen och den andra för kvällen användning. Kväll parfymer är vanligtvis starkare och oljebaserad. Oljebaserade parfymer kallas Eau de Parfum och håller längre. Kvinnor bör bära kväll parfym

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.