*   >> läser Utbildning artiklar >> style >> clothing style

Är du fast i en Fashion Statment

Att vara förenlig med en gynnsam sätt, kan detta vara rätt tillfälle att göra en närmare kontroll verklighet och ta reda på om du har fastnat i din mode eller så kan du fortfarande gräva ut det gamla och in i ny.

Prova denna enkla sätt screening för att se om du matchar ett eller flera av de scenarier.

Gör personer som är nervös verkar över klänning mer än andra? Ja Personer som är nervös tycks bära hög topp hals långärmad toppar, mössor eller stelt formella och riktiga klänningar. Personer som denna tenderar att dölja sin repression om deras typiska kläder.

är övertygade vanligt köksskåp verkligen inbilsk? Ja. Personer som är inbilsk klänningen mindre eftersom de anser att klä upp är inte en smicker till dem och deras självsäkra personlighet kan komma över den eleganta mode de väljer.

Är alltför pryder vänner eller co arbetstagare som har fler möjligheter i arbetsområdet? Ingen alltför pryder vänner kommer att klä upp var som helst de går som de verkligen inte har en plats att bära snygga mode de väljer. När du ibland se en vän eller kollega i butiken, kan de vara bara ha den för ett uttalande som de har verkligen ingen plats att gå.

"Jag har aldrig en outfit för att passa tillfälle eller en sak att bära" personer de verkligen missnöje? Ja och hur många av oss har sagt att under en livstid vi inte kan gå eftersom vi inte har något att bära. Gå i garderoben och titta på det senaste modet och kläder har vi dock fortfarande vår tillfredsställelse för stil vi vill inte hänger i garderoben.

Gör djärva uttalande folk brad om priset på sina smickrande kläder, rätt? Nej Personer som behöver ett lyft i förtroende kommer inte att tillåta att skryta om fynd, men leta efter sociala mode status för överdriven betydelse på priserna och välklätt mode uttalande.

Är personer som över klänning eller bunta upp vanligtvis olycklig? Ja. Frossa som om du är kalla ofta, oavsett vad temperaturförhållandena är. Över köksskåp är personer som söker uppmärksamhet för närhet. En person som klär sig och sveper upp som du skulle svepa ett barn är oftast ensam och söka uppmärksamhet.

Som barn klär olika och har olika mode uttalande, när de blir äldre kommer den eleganta modepåstående bo med dem? Nej Teen modet finns en mängd olika spontant uttryck. Tonåren kommer att föra fram variation, aktivitet och nya faser. Men under senare år modet kommer att ge standard och auktoritet.

Är enkel mängd eller kort

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.