*   >> läser Utbildning artiklar >> style >> clothing style

Original Över Knock Offs

Ibland undrar jag varför jag skulle behöva spendera mer när jag kunde köpa det för en mycket billig ränta. Filippinerna är väl känt för att sälja en hel del knock off grejer. Namnge den från Louie Vuitton, Hermes, Prada, Gucci, Chanel, Burberry, Guess, Long Champ, Juicy Couture, Tommy Hilfiger, Tory Burch, Fit flops Christian Louboutin. Varje märke som blir populär träffar marknaden med sin egen knock off version. Priserna varierar på den klass som den karies, mening, hur bra det har producerats nära att se ut som originalet. Vissa människor kan identifiera om produkten är original eller inte genom att bara titta på det, en del genom att känna på materialet.

Jag brukade köpa knock offs tänker dess värt priset eftersom jag vet för ett faktum att jag inte kommer att använda den för en livstid, är det bara för en viss tid när det är fortfarande en modefluga. Men jag har kommit att inse att vad jag köper inte på par kvalitet och lätt bryts. I jämförelse med den ursprungliga, kan det inte längre vara en modefluga men det är fortfarande modet att se att vad du har betalat för är värt det.

Att köpa originalet inte bara gör att du njuta av produkten, att veta att det verkligen är äkta och materialet är gjord av hög standard och kommer inte att lämna dig hängande när det bryts när du använder den. Nedlåtande knock offs är väldigt lik piratkopiering. När dessa designers, eller skapare har byggt det namn med värdighet, vi stjäla det från dem genom att köpa knock Starter. Prova detta, köpa en knock från din favoritmärke, sedan köpa originalet. Prova att använda båda produkterna, se hur länge det varar. Vill du betalar för en som lätt skulle gå sönder eller investera dina pengar i en mycket god kvalitet? Satsa på kvalitet, inte kvantitet. Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.