*   >> läser Utbildning artiklar >> style >> clothing style

Dressing Av Day

"Den bruna linneklänning med bärnsten smycken och trojanska sandaler. Det är vad jag kommer att bära i dag ", säger jag trotsigt, även om jag är den som står i mitt sovrum. Men jag förklarar stolt det ändå, så åtminstone min garderob kommer att höra det.

Dressing har alltid varit något av en kommande ålder ritualen för mig. Varje morgon, jag sålla bland min garderob med den brinnande optimism som välsignar ungdom, söker den perfekta kombinationen för högtid procession som är min dag. Om den dagen är ett bröllop eller en begravning, bokstavligt eller bildligt, måste jag klä del.

Först vill jag börja med att vakna upp till stämningen av dagen. Jag kryper ur sängen, gå upp till mitt fönster, och dra undan gardinerna. Om himlen är dystra, så jag kommer att sträva efter att återskapa samma känsla av sorg i mina kläder, men om himlen är glad, så jag kommer att lysa tillsammans med solen i livfulla färger. Det är därför som min garderob spektrum sträcker sig från den djupaste svart till renaste vitt och varje nyans och skugga i mellan.

Efter att jag har valt färgschema, kommer jag att fortsätta att tänka på min verksamhet för dagen --- om jag måste arbeta på kontoret, delta i en fest, eller gå på en dag. Arbetet kräver en mer dämpad outfit, medan ett parti kräver något festligt och ett datum kräver något elegant. Jag bestämmer och sedan nå in i min garderob. Omdömen

Därefter kommer tillbehören. Ska jag ha djärva örhängen eller en sidenscarf? En antik brosch eller en delikat guldkedja runt halsen? Det beror helt på vad som bäst matchar min outfit. Jag undviker skiktning på alltför många tillbehör för att jag vill behålla min stil enkel och effektivisera. En fantastisk smycke är allt jag behöver, eller tre subtila som i stället.

Slutligen kommer skorna. Jag väljer alltid för komfort över mode, men aldrig låta det hindra min smak. Men om det gäller att välja mellan prylar och Bejeweled lägenheter, kommer jag absolut ta det senare. Inget behov av mina fötter att lida när jag har söta alternativ för att få mig igenom dagen.

När jag har satt ihop min ensemble, jag lägger ut det på min säng och ge den en slutbesiktning. Om allt är i samklang, så jag ska sätta den på och gå ut genom dörren för att börja mitt äventyr. Om inte, ska jag göra en justering eller två tills det fungerar.

I slutändan är det alltid gör och jag ut från mitt sovrum utan rädsla för att vara en annan dag äldre.

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.