*   >> läser Utbildning artiklar >> style >> plastic surgery

Plastikkirurger - den kunskap du behöver för att göra bra Decisions

Det finns ingen brist på förvirring och okunnighet när det gäller plastikkirurger och kosmetisk förbättring i allmänhet. Mängden desinformation där ute skulle vara ofarliga, om inte för det faktum att människor tenderar att fatta beslut som grundar sig på saker som de hört från en TV-show eller en vän till en vän. Detta kan leda till att vissa spektakulärt dåliga beslut, att inte tala vända och sprida denna information till andra. Om du vill förstå lite mer om yrket och vad en läkare har att göra för att bli en läkare inom detta område, här är den kunskap du behöver.
En översikt Omdömen För att förstå där plastikkirurger kommer ifrån, måste du först förstå själva fältet. Många tror felaktigt att termen "plast" är på något sätt relaterade till bröstimplantat eller plasticky look patienterna kan bli anklagad för efter alltför många resor under kniven. Detta är naturligtvis löjligt. De kommer inte att namnge specialitet efter en nedsättande skämt. Ordet är faktiskt härstammar från det grekiska roten, vilket betyder gjutning, vilket är precis vad en kosmetisk kirurgisk specialist syftar till att göra. Deras mål är att införa en förbättrad estetisk till patienten genom ett antal olika sätt.
Plastikkirurger och utbildning
Det tar en enorm ansträngning för att bli en kirurg inom alla områden, för att inte tala plastikkirurgi. En individ måste delta och examen läkarutbildningen som alla andra läkare och flytta till en 5-7 års yrkesutbildning i sitt doktorandarbete som ska certifieras av American Board of Plastic Surgeons. Det är värt att notera att endast de läkare med sådan certifiering är de enda dessa läkare bör du lita på din förfarande. Vem som helst med en MD efter deras namn kan utföra alla kirurgiska ingrepp de vill, men det betyder inte att du ska anförtro din hälsa till dem. Omdömen frågor du bör ställa Omdömen Om du planerar att ha en kosmetisk förbättring förfarande , är det viktigt att du går in i din beslutsprocessen med så mycket information som möjligt. Det kan innebära poserar några spetsiga frågor till vissa plastikkirurger, men det är värt det. Fråga din läkare om de är certifierad av animaliska biprodukter, även om de inte har sjukhuset privilegier för förfarandet i fråga (de bör), hur mycket erfarenhet de har att utföra operationen, och allt annat du vill veta om förfarandet. Välj inte en läkare tills du är nöjd att du har fått de rätta svaren på dessa frågor. Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.