*   >> läser Utbildning artiklar >> style >> plastic surgery

Vad menas med en ögonbrynslyft?

En ögonbrynslyft eller pannlyft är ett plastikkirurgiskt ingrepp för att korrigera hängande ögonbryn. Villkoret kan uppstå med åldrande eller ärvas från föräldrar. Det kan försämra vision och göra ämnet verkar orolig, stressad, arg eller trött även när han faktiskt känner motsatsen. Omdömen Efter korrigering av skrynkliga utseendet på pannan, verkar ämnet föryngrad, yngre och hans drag bättre återspegla hans sinnestillstånd. Ofta denna procedur utförs i samband med kirurgi för att korrigera hängande övre ögonlock.
Närvarande är de mest populära tekniken som används för att utföra en ögonbrynslyft är endoskopisk ögonbrynslyft för att minska mängden av ärrbildning och förbättra naturligheten av slutresultatet. Denna teknik är mindre invasiv jämfört med en öppen lyftteknik och lovar en förkortad återhämtningstid. I stället för ett långt snitt, gör plastikkirurg flera små skärsår; infogar en kamera genom ett och utför de förfaranden som förankra vävnad genom andra. Omdömen hud åtstramning på traditionellt sätt innebär en lång snitt som är dold under hårfästet. Omdömen Faktorer som avgör omfattningen av förfarandet inkludera din ålder, benstomme, hårfäste, omfattningen av rynkor, fett och vävnads insättningar i pannan, allmänt hälsotillstånd, etc. Du bör besöka kirurgen med hela din sjukdomshistoria redo och med avsikten att lära sig till fullo resultatet av operationen. Det är viktigt att det finns någon obalans mellan dina förväntningar och resultatet av operationen. Din kirurg kommer att utvärdera du noggrant inklusive din tolerans av lokalbedövning. Förfarandet kan utföras som en öppen operation, men du är bättre att föra en vuxen att eskortera dig hem.
Skulptera och borttagning av vävnad ovanför ögonbrynet måste utföras skickligt så att de önskade resultaten uppnås. Även ärren bör läka ordentligt och bör inte visas alltför framträdande. Skicklighet krävs också för att säkerställa att det inte finns några skador på nerver som styr rörelsen av ögonlocken.
Efter ingreppet, kommer du att uppleva svullnad av kinderna, runt ögonen och även en del blåmärken. Migrän är en vanlig post-förfarande effekt. Med den klassiska tekniken, måste du besöka läkare efter två veckor att ta bort tillfälliga skruvar gömda under hårfästet. Dessa håller den upphöjda panna på plats tills vävnaden reattaches till ben och kan återigen bära belastningen av huden och brosk. Läkaren kommer att förskriva en smärtstillande medel för att klara av efter ingreppet smärta. Til

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.