*   >> läser Utbildning artiklar >> tech >> web design

Hur man skiljer en riktig webbdesigner Från en Fake One

Se det är ett känt faktum att hitta en effektiv och verklig webbdesigner bland tusentals yrkesverksamma är en tuff uppgift. Det är som att söka diamant i en mörk kolgruva. I allmänhet, små företag med deras begränsade budget tenderar att anställa designers som inte tar ut mycket. Falska och självutnämnda genier börjar chansa med sådana företag. Alla kunder, oavsett företagets storlek, bör försöka att samla grundläggande kunskaper om webbplats utformning så att ingen kan lura dig. Kom ihåg att det finns duktiga designers frilans och små studios på marknaden som kan få jobbet gjort inom din budget Omdömen

Här är några framträdande funktioner som kan hjälpa dig att identifiera det verkliga och det falska webbdesigner.

 • noggrant gå igenom designer portfölj. Tänk på att en portfölj ger dig grundläggande information om designern och glimtar av hans verk. Identifiera om det finns i inkonsekvens i den givna informationen. Ägna särskild uppmärksamhet åt hans tidigare kunder feedback.
 • Kom ihåg att webbprogrammerare och designers inte liknar varandra. Dessa två är helt skilda delar av webbplatsen byggnad. Ibland programmerare hävdar sig som formgivare. Utnämning av en sådan person kommer att förstöra din webbplats. Så ha detta i åtanke.
 • Processen för webb-design är också en annan viktig faktor. Dela din planering, åsikter och krav öppet med din webbdesigner och försöka få sina omfattande synpunkter på den. Tveka inte att förkasta honom om du hittar hans idéer som klumpig och otydlig. Tänk på att en professionell designer besitter alltid en klar uppfattning om sitt arbete.
 • Gör reda på om din designer ser professionell och smart i sin inställning. Men går genom ser är inte alltid en klok idé.
 • Kontakta några av designerns tidigare kunder kan vara en bra idé. Du kan göra ut något eller annat om sitt rykte och förmåga genom sina återkopplingar.
 • Kontrollera ut sina marknads avläsningar och tillgång till senaste tekniken så att din webbplats får de bästa tillgängliga resurserna. Med en titt på några av hans tidigare konstruktioner kan vara till nytta för det.
 • En riktig designer kommer aldrig att göra omöjliga löften som han inte kan hålla. Tro inte en person som visar omedelbara gröna signaler till allt utan tanke på hur långt han kan producera inom din budget.
 • En professionell webbdesigner ser i allmänhet efter underhåll, upp gradering och regelbunden uppdatering av din webbplats

  Page   <<       [1] [2] >>
 • Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.