*   >> läser Utbildning artiklar >> tech >> web design

Julklappar och webben Designer

Christmas föder unik Gifting, men trots alla reor och pengar att spara händelser, är webbdesigner kvar med färre alternativ som någon annans. I år, istället för att försöka tänka roligt, tror praktiskt. Omdömen

Practice sidan av webbutveckling Omdömen

Webbutveckling har mycket att göra med hårdvara. Utvecklaren behöver en dator, internetuppkoppling och mjukvara för att designa webbsidor för nöjes skull eller för en levande. Medan var och en av dessa poster skulle betraktas som en praktisk gåva, de är dyra och kan bryta en Gifting budget snabbt. Men, det finns några sätt att komma runt pengarna kritan och ändå erbjuder webbdesigner några top notch presenter som är praktiska och billiga.

Inte alltför många år sedan, den bärbara datorn var en lyx som inte många webbdesigners hade råd. En anständig laptop kostnad i tusental och om formgivaren redan en etablerad kundbas, den typen av pengar bara var inte tillgänglig. Detta lämnade webbdesigner med begränsade alternativ för att utforma på språng. Men i dag, med tillkomsten av mini laptop, designers har råd att ha bärbara design kapacitet för en bråkdel av kostnaden. En mini Dell laptop kostnaderna under $ 400.

Internet är en annan utmärkt val för webbdesigner, men många redan har denna funktion. Så, istället för att ge gåvan av traditionella webbtjänst, varför inte ge en gåva av en årsförbrukning av bredband. Bredbandsanslutning till Internet ger den bärbara datorn en anslutning även när trådlösa linjer är ingen där återfinns. Detta innebär att designern kan ta en tur till parken med sin nya mini-laptop och design på stundens ingivelse.

Software är enormt dyra idag och webbdesigners finner ofta de sparar tillräckligt för att köpa newe3st programvara precis i tid för uppgraderingen att hoppa ut i träslöjd. Adobe Creative Suite 4, till exempel, kostar $ 199 att uppgradera om användaren redan har CS3-versionen. Om inte, måste de vara beredda att punga ut 700 stora länder för denna ultimata design mjukvara. Ett billigare alternativ är att hitta den bästa öppen källkod tillgänglig som är kompatibel med det kommersiella varumärket.

Livet som en webbdesigner får inte innebära en hel del pengar på första och varje webbdesigner vet att de kan behöva lite extra hjälp från tid till annan att hålla dig uppdaterad om de senaste hårdvara, mjukvara och tillgång. Även om pengar kan vara tight, betyder det inte att du inte kan ge webbdesigner i ditt liv en bit av den ökända julen

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.