*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Använd en sida papper för alla dina Rough Work

jag studerade i mitt college för min handel och var mycket van vid att skriva brev till vänner och klasskamrater i hela landet. När jag skriver långa brev och intressanta som jag behöver oundvikligen mer papper. På den tiden hade jag inte har tillgång till en dator och det enda sättet att kommunicera med vänner och klasskamrater från tidigare år var genom att skriva ett brev med en penna på papper. En dag när vi kasserar av gamla tidningar slog det mig att vi kan sätta tidningen till bättre användning. Jag sedan började göra kuriosa med det.


Likaså jag trodde våra college anteckningar var alla skrivna på en sidan och höll på att kastas bort. Jag sade till mig själv att det kunde komma till bättre användning. Jag började skriva mina brev till alla mina vänner och släktingar på dessa ena sidan papper med en anteckning rätt i början berätta varför jag gör detta. Varje papper är tillverkat av träd och mer papper vi spara genom att utnyttja dem på detta sätt vi kunde stoppa avverkning ner träd. Med en hel del oro om vad de andra skulle uppfatta skrev jag min första brev till var och en av dem.

Jag var förvånad över att se att jag fått brev från dem som svar på en sidigt papper. Trenden att jag satt i mina kretsar har utvecklats till något som alla mina vänner och släktingar och deras vänner och släktingar och deras vänner och släktingar har börjat prenumerera på. Omdömen Naturligtvis med tillkomsten av datorer användningen av papper har drastiskt doppat . Fortfarande en ensidig papper kan användas överallt där det finns behov.

Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.