*   >> läser Utbildning artiklar >> style >> hair

Enkla sätt att uppdatera din Hairstyle

Om du är riktigt uttråkad med din nuvarande frisyr och vill ha lite inspiration men vill inte ha en drastisk förändring, sedan prova dessa frisyrer för alla frisyr att omedelbart uppdatera din look och med ingen salong besök krävs.

 1. lager hår. Retas ut ändarna av skiktade hår med en blob av starkt grepp styling vax och skapa en knäppt ut göra eller förstöra det för en boho rufsig effect.You kunde prova en paddel borste som du föna för att ge dina lager en slät snygg effekt.

 2. fransar.

  Varför inte prova en låg öga skimming frans att omedelbart ändra ditt utseende och framhäva dina ögon. Omdömen

 3. långt hår. Lägg textur till din långa lockar med grov torkning och sedan stift slumpmässigt upp. Eller eleganta ner allt och använda järn för en poker rakt elegant utseende. Omdömen
 4. CASUAL. Skapa en tillfällig klädd göra "genom att stapla upp håret hög och säker med massor av hårspray. Omdömen
 5. kort hår.

  Försök att använda en ventilationsborste som du föna för att underlätta hår på ditt ansikte och sedan arbeta lite vax hela, eller låt torka naturligt och sedan lägga till någon produkt och ger dig iväg. Omdömen

 6. SHORT Beskär. Om du har en kort gröda försöka hålla håret lite längre på toppen till din ge grödan en tillsats effekt och sedan lätt ut håret med gel.

 7. lockigt hår. Älska dina lockar och göra det bästa av dem genom att lägga mousse genom längder och krama torkning med en diffusor eller bryta upp lockar med vax belagda fingrarna genom att köra dem genom längderna.


  Var snäll mot håret och håret blir snäll mot dig! Omdömen

  Sköt ditt hår med regelbunden tvätt en djup behandlingar konditionering och försöka att inte använda alltför många uppvärmda apparater och du kommer att se en skillnad. Dåliga hår dagar kan bli ett minne blott. När du stil, vara försiktig och låt håret falla alltför plats, dont gör det göra något den does'nt vill göra, Hår som naturaly är formaterad ser alltid bäst så låt dem lösa bitar umgås och älskar håret du föddes med.

  Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.