*   >> läser Utbildning artiklar >> travel >> destinations

Deer matare: Tips till Allure Deer för jakt och Backyard Deer Watching

If du längtar att titta på dessa vackra rådjur kommer i din egen bakgård, eller om du vill att locka rådjur till en viss jakt stativ, rådjur matare är en utmärkt lösning. Deer matare spelar en viktig roll i rådjur jakt och hjort tittar eftersom de hjälper lockelse rådjur till önskat område. Här är några bra sätt att använda rådjur matare och tips för att få bra results.Watch Deer Swarm till din YardThere är inget vackrare än att titta på rådjur utfodring i naturen. Om du bor i ett skogsområde, du är i den perfekta platsen för rådjur tittar på.

Placera din rådjur feeder i din trädgård där du kan se den från ett fönster - kanske ett köksfönster eller vardagsrum fönster. Håll rådjur mataren tillräckligt långt bort där rådjur inte kommer att få skrämd, men tillräckligt nära för att njuta av att titta på dem när de anländer. Några rådjur matare har varit kända för att locka hela familjer av rådjur. Detta är en riktig höjdare, och barnen kommer att älska det! Du kan använda en vanlig rådjur matare eller protein feeder, men tänk på att blanda i vissa majs eller ris varumärke.

Om majs eller ris varumärke ensam inte lockar rådjur till området, prova att lägga äpplen till mataren och placera en vattentråg i närheten. Vatten och mat tillsammans är säker på att få uppmärksamhet. Rådjur är också attraherad av saltstenar och jordnötssmör. Du kan försöka sprida lite jordnötssmör på närliggande träd för att skapa ett spår till din rådjur feeder.Keep ett vakande öga på din rådjur feeder att se till att andra djur inte får det innan rådjur. Om placera mataren i en hage där det finns kor, använder ris varumärke istället för majs. Kor brukar inte äter ris varumärke.

Använd även en matare som är för högt från marken för korna att nå, men precis rätt höjd för en stor deer.A Nature fotograf DreamIf du är en naturfotograf, rådjur matare är perfekt för att fånga rådjur på film i sin naturliga miljö . En matare kan placeras i ett skogsområde eller i din egen bakgård. Var noga med att placera mataren där du kan ta bilder utan att skrämma bort rådjur. Om du använder en professionell lins med en extra lång zoom, bör du inte ha några problem att fotografera rådjur på avstånd.

Så länge rådjur inte kan höra eller se dig medan du tar bilder, kommer du att kunna fånga några bra bilder! Deer Feeders för HuntingWhile jakt, rådjur matare är ett bra sätt att locka rådjur till din monter eller ett område som du vill. Kom dock ihåg att rådjur äter också ekollon. Om det område där du jagar har e

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.