*   >> läser Utbildning artiklar >> health >> alternative medicine

Kokosolja måste vara naturliga och Virgin att Reap Välbefinnande Positiv Aspects

Olika flera år sedan, en gemensam nationell tidning som heter kokosolja ett "mirakel mat" pracka sin förmåga att bränna fett, hjälpa sköldkörteln och förbättra energi. Eftersom det är möjligt att föreställa sig, varje människa flockades på hälsosam mataffär och utplånade nation utbudet av kokosolja. Tillverkarna kunde inte hålla jämna steg med all efterfrågan på högkvalitativa virgin kokosolja. Under den tid den här gången, ett antal företag börjat sysslat en riktigt låg kostnad, högförädlade och raffinerad kokosolja som otroligt var tilltalande mot plånbok. Återigen, är kokosolja tillbaka in rubrikerna och shoppare är ute och handlar för det bästa värdet. Köparen akta oss ... denna låga klass kokosolja håller inte exakt samma löfte som den höga kvaliteten organiska, jungfrulig kvalitet. Den lägre kvalitet kokosolja börjar med kokosnötter som är uppdelade och vänster utanför i det öppna för att torka ut. På grund av den stora värmen och fuktigheten inuti tropikerna, kokosnötter är känsliga för växande mögel och locka germy flugor. Därifrån skadar lösningsmedel används för att utvinna olja och mer kemikalier används för att bleka den tillbaka till sin ursprungliga vita färg. Alla healthiness vinster har nu förstörts och vad som finns kvar är luktfri, smaklös och blekt olja som i princip kan leda till din kropp skada att konsumera det. Jag måste också nämna att de flesta sallad och matoljor som råkar säljas på marknaden är också mycket raffinerad och tillverkas i princip identiska sätt som jag beskrivit ovan. Generellt gör trygga alla oljor du förbrukar är kallpressade (inga kemiska lösningsmedel eller värme tillämpas) och företrädesvis ekologiskt.
Att dra hälsomässiga fördelar av kokosolja, det måste vara ekologiskt och oskuld. Detta innebär hur kokosnötter är ekologiskt odlade utan bekämpningsmedel eller växtgifter. De är sedan "hand" eller "mekaniskt" tryckte saknar användning av lösningsmedel. Du hamnar med krämig, naturligtvis vitolja som har en härlig doft av kokosnötter.
Förutom för fettförbränning och tyroidstimulerande fördelar som kokosolja har att erbjuda, det är också känd för att förbättra villkoren inklusive kronisk trötthet, Crohns, IBS, och diabetes för att nämna några. Det är rik på laurinsyra som har antivirala, antibakteriella och svampdödande egenskaper. Det anses att minska hotet om hjärtat sjukdom och lägre kolesterol.
Det är möjligt att använda kokosolja för matlagning, på sallader, distribuera över toast, grönsaker el

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.