*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Vad du ska titta efter i PC Power Supplies

Personliga datoranvändare brukar inte betala mycket uppmärksamhet åt strömförsörjningsenheter, när dessa enheter spelar en avgörande roll för deras utrustning. Tänk vad som händer när strömmen misslyckas och du kan inte arbeta på datorn eftersom den vann ";;; t-arbete. Investera i bra PC nätaggregat är viktigt om du vill arbeta på din dator utan plötsliga avbrott.

Nätaggregat eller nätaggregat är viktiga komponenter i datorsystem som inte bör förbises. Undermåliga PSU får inte ge rätt mängd kraft ditt system behöver. Detta kan resultera i minskad livslängd på datorn och dess komponenter. Inspektion av PSU är en sak du bör göra, särskilt om du har en ny dator. Omdömen

Don ';; t gå efter billiga nätaggregat. Omdömen

Current processorer har högre effektkrav än gamla processorer. Så kan en 25-dollar PSU inte kunna leverera kraft kraven på din nuvarande dator. Om du använder en gammal PSU, är det förmodligen klokt att titta på dessa nya modeller på marknaden. En gammal nätdel kan också ha delar som kan misslyckas snart. Du behöver ;;; t vill att din nya dator att drabbas glapp på grund av dålig strömförsörjning.

Kolla din dator ";;; s effektbehov. Omdömen

Flera faktorer avgör hur mycket kraft som datorsystem behov. Nya grafikkort och PCI Express-bussen behöver mer kraft för optimal drift än deras tidigare motsvarigheter.

Ett sätt att matcha effektkraven med strömförsörjning utgång är genom att inspektera watt på + 12V linjen. Det bör vara minst 18a.

PC experter föreslår att du använder strömförsörjningsenheter med flera 12V rails, men entusiaster föredrar faktiskt en stor 12V linje. Notera att high-end-enheter med flera 12V linjer är utformade för att gå förbi ATX säkerhetsspecifikationer. Omdömen

Välj effektiva enheter. Omdömen

Som ni vet strömförsörjningsenheter omvandlar högspänning el från väggen utlopp till låg spänning för PC att använda. Värme genereras under denna omvandling, och den är förlorad energi. Effektiva nätaggregat minska värmeförlusterna och minskar mängden effekt som förbrukas av systemet.

Få låg ljudnivå PSUs. Omdömen

Nätaggregat värma upp och så de har inbyggda fläktarna för att förhindra överhettning. Dessa fläktar producerar stör buller, men PSU designers har kommit upp med modeller som don ";;; t producerar mycket buller. Dock får nätaggregat märkta som tyst fortfarande avger vissa buller. För att vara säker, testa dem innan du köper. Omdömen

Påminnelse Revie

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.