*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Vilka är fördelarna med socialt arbete i Pakistan

Det var gäll ringning min personsökare som Jarred mig ur den djupa sömn som jag hade njutit. Klockan bredvid min säng läsa 3:30 som jag fumlade runt i mörkret, når för påträngande personsökare. När jag såg den kod som blinkade på sin lilla skärm, sjönk mitt hjärta. Jag tänkte på det snöblandat regn som hade fallit som jag hade somnat några timmar innan, och värmen i min mysiga bed. Den allra sista jag ville göra i det ögonblicket var att få upp och gå ut i kylan. Tyvärr, det var lite val; Jag var den enda Crisis Companion tillgänglig under veckan mellan jul och nyår. Inom några minuter var jag klädd och på väg till sjukhuset för att plocka upp en kvinna och hennes små barn, på flykt från ett missbruk make, och ta dem till våra husrum flera miles utanför staden. Eftersom både en hotline operatör och Crisis Companion för en samhällsorganisation som heter Avalon, hade jag tränats för att vara en aktiv lyssnare, kris rådgivare och förespråkare för överlevande från våld i hemmet och sexuella övergrepp. Jag tänkte på all träning jag fått, liksom passionen som hade drivit och uppmuntrat mitt arbete med Avalon, som jag närmade akuten på sjukhuset och beredd att möta mina nyaste kunder. Var 15: e sekund en kvinna misshandlas. 1 av 3 kvinnor och 1 av 10 män kommer att sexuella övergrepp under sin livstid. 4 kvinnor i USA dödas varje dag av sina män eller manliga partners. När jag först hörde denna statistik i en kvinnoforskning naturligtvis min Freshman år, var jag förvånad och grundligt incensed. Ju mer jag läste, desto mer engagerade jag blev till att göra något som skulle leda till en positiv förändring för överlevande från sexuella övergrepp och våld i hemmet. Det var då jag lärde mig om och började arbeta med Avalon, som var aktiv på campus och i samhället. Genom sina uppsökande program, är Avalon för att utbilda samhället om frågor som rör sexuella övergrepp och våld i hemmet. Det finns också ett härbärge, liksom opinionsbildning och utbildning, överlevande och deras familjer.
Det mesta av en student går till spillo i tomgång skvaller i roaming och fruktlösa arbetet. Det är bättre att utnyttja kraften i ungdomar i socialt produktivt arbete än att slösa bort vår dyrbara tid i sölig på marknaden eller före teater hall.
Om en elev använder sin tid fruktbart och i socialt nyttigt arbete han får belåtenhet. Förnöjsamhet är sin tillfredsställelse med sin ställning. Eleverna ska komma ihåg att de är födda för att förbättra samhället genom att ingjuta

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.