*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Tsunamis Crazy Force Destruction

Omdömen

Crazy vågor förstöra allt i sin väg (källa: Wikipedia) Review

En tsunami är ett ord som orsakar rädsla och död för den som står i dess way.There knappast någon varning, och ingen defence.A vackra paradisö eller resort kan hit med enorm, titanic kraft och orsaka outsägligt död och förstörelse i sin rasande väg. Omdömen

Tsunami härrör från i Japan, som upplever dessa mördarvågor mycket ofta. Dessa orsakas av en underjordisk jordbävning som händer under sea.The kraft jordbävningen är så stark att det orsakar stora vågor på ytan, som kan göras flera meter high.

It är nästan omöjligt att springa ren kraft vatten, och människor och djur både få överväldigade av den galna energi och skräp som sådan energi bär med dem.

Omdömen

Tsunami. Vågor av Death Omdömen

Tsunamis har även gjort en hel ö dissappear.In 1946 Ön Hilo utanför Hawai fick nedsänkt med gigantiska 14 meter waves.Imagine om denna typ av vågen slog den lokala stranden du går till.Jag " ll vara igång snabbt. Omdömen

Här är en kort lista över förstörelsen av tsunamin

 • Den antika staden Alexandria ödelades i 365 AD.Vessels till havs kastas 2 miles inlandet.


 • 2004 Indian tsunamin. Över 300.000 personer died.Several nationer påverkas

  No Boundaries.List av länder som drabbats av tsunamin i Indiska oceanen 2004.

  Effekter av Tsunami .Devastation på Sumatra. (Wikipedia) Review

  Hjältar mot Tsunami Killer. Historien om 10-åriga Tilly Smith Omdömen

  Accorging till Wikipedia, '80 procent av tsunamier inträffar i Stilla havet ", och varningsskyltar för tsunamier är svårt för människor att predict.

  A liten flicka vid namn Tilly Smith från England, krediterades för att rädda människors liv i Phuket, Thailand, genom att märka varningssignaler, havet vikande och bubblande av havet, från en lektion från sin lärare om tsunamis.However, det är bara ett par minuter av varning.

  Omdömen

  Tsunamis Kan de stoppas? Omdömen

  Alla höjd är farligt, men 1993 fick Japan slog en massiv våg som mäter 30 meter i height.This är jämförbar till en 10 våningsbyggnad !.

  Japan har byggt tsunami hinder för att undvika problem, men vågorna var ett alldeles för högt, och killer vågor orsakade ändå förlust av liv och förstörelse av trähus. Omdömen

  Dessa tsunami väggar hjälpa bryta vågorna, men om vågorna är för stark, kan de bara ge begränsat skydd. (Wikipedia)

  Omdömen

 • Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.