*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Energi in the 21st Century - Del 2

Var ska vi gå nu Omdömen

Vi kunde välja att hoppas att informationen eller antaganden var felaktiga eller att fel har begåtts i beräkningen, men de klasser alla beslutat att vi? bör titta på sätt att minska användningen av råolja. Efter forska möjligheterna verkade det uppenbart att dela de förändringar vi föreslår i fyra sektioner. Vi delade idéerna i första transporter jämfört med elproduktion och sedan delas varje grupp i övergången idéer kontra långsiktiga idéer.


Många av övergångs idéer antingen minska oljeförbrukningen eller använda en annan nonrenewable resurs; dessa är övergångs idéer bara för att någon gång i framtiden, även de kommer att möta i slutet av den resurs som bränslen dem. Det är inte särskilt meningsfullt att förlita sig på att helt enkelt försena slutet av olja eller skapa ett framtida problem. Så vår plan bygger på förnybara energikällor som kan vara flera år i framtiden som en möjlig slutpunkt. Vi tror att vi kan använda dem för en obegränsad tid.

Omdömen

Trans Transition Omdömen

Trans använder cirka 55% av den råolja som produceras varje år och 68% av den olja som förbrukades i USA. Vi undersökte tre alternativ för personliga fordon för transport som är vi anser vara övergående. Vi valde två av dem som fungerande. Vi undersöka inte större fordon och vet inte om dessa tekniker är tillgängliga för stora lastbilar. Omdömen

Den första ändringen är gasbil. Tekniken att köra fordon på naturgas används idag i liten skala, främst i stora flottor för regeringar eller företag.

Tillverkarna kan ge nya bilar på att använda de nuvarande modeller på minimal förändring i kostnad. Befintliga bilar kan modifieras för att bränna naturgas. Omdömen

Naturgas är gott om i världen med de största fyndigheter i USA. Det är ett fossilt bränsle, men utsläppen är betydligt renare än olja och gas. Slutligen är naturgas betydligt billigare än bensin. Men eftersom naturgas är ett fossilt bränsle, rekommenderar vi detta fordon på en övergång basis.

Omdömen

Hybrider är fordon som drivs av ett batteri som laddas med energi som genereras i bilen och en bensindrivna motorn när Batteriet är inte tillräckligt kraftfull för att köra fordonet. På grund av batteriet, är gas körsträcka högre, men ändå använder bensin, så det måste vara ett övergående fordon. Vi är särskilt intresserade av en plug-in-hybrid. Denna typ av hybrid kan vara ansluten till ditt hus el och laddas över natten.

Avgiften gör det möjligt för bilen att drivas ca 3

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.