*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> etiquette

Därför måste vi Lie?

Varför behöver vi att ljuga? Omdömen

Finns det en person i världen som aldrig ligger? Kanske finns det ingen, eftersom ingen är perfekt. Ingen person kan alltid säga sanningen. Ljuga för någon en synd eller hur? Om det är en synd, så varför ska vi hålla på att göra det? Hur kan du säga att du inte ljuger? Hur kan du ta reda på sanningen? Det var några frågor i frågan för att ljuga. Ligga är inte en bra beteende. Det kan bryta upp en vänskap, relationer och kunde vända ner någon. Det kan vara början på kriget och det kan vara orsaken till fred.
Vilket väljer du? Att säga sanningen? Eller att fortsätta ljuga? Dölja verkligheten och sanningen är en handling av lögn. Omdömen

Lie betyder helt enkelt motsatsen till sanningen. Även om ljuger inte en rätt beteende, men ibland kan det vara orsaken till att leva. Varför? Titta på omkring oss; det är överallt, frodas och förödande. Vi site några exempel på detta; du såg din vän att stjäla något från varuhuset och lägga den i fickan, såg ingen vad han gjorde utom du.
Du avgick på plats tillsammans med din vän och plötsligt säkerhetsvakt meddelande något utbuktande på dina vänners ficka, sedan återhämtat sig posten som stal av din vän säkerhetspersonal. Personalen be din vän om han stal objektet eller inte, din vän håller på att förneka och alltid skälla att han stal aldrig objektet även om det återvinns i fickan.
Nu personalen frågar dig "Har din vän berättar egentligen sanningen att han stal aldrig objektet återhämtat sig från sin ficka?" Vad skulle vara ditt svar? Kommer att berätta sanningen, att om du vill att han kommer att gå i fängelse och förlorat ditt vänskap för alltid eller om du kommer att ligga också för att rädda din vän och din vänskap? Vilka alternativ att välja? I grund och botten måste vi ligga, för vad? Bara enkla, att rädda någon, för att dölja sanningen som kunde försvann relation, rikedom, berömmelse och moralisk värdighet, att få kontroll, att bli accepterad, att ha och göra något, att ha någon att återfå fred, för att skydda, för att förstöra att fastställa, att älska och vara kärlek och förbli vad vi är nu.
Omdömen

Det är några skäl till varför vi behöver att ljuga. Nu, frågorna är, kommer vi att ljuga? Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.