*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> etiquette

Läsa hela Message

På senare i min vardag och verksamheten jag kör, jag tycker att otro människor läser delar av en mening och de måste ringa dig på den frågan ensam eller med frågor om meddelandet utan att avsluta hela behandlingen . Vad tror du om en annons som läser "Taken - böcker om Freecycle" - förlåt produkten är borta ... det första ordet rätt det säger allt; åh, nej - om folket gillar objektet, inte titeln som de kommer fortfarande att fråga mer info om det! OK, ...
vad är hej fel? - "Taken" - som är vanlig engelska - objektet är inte längre tillgänglig, att komma in i ett lastrum eller innehav av frivilliga åtgärder -se mer på http://dictionary.reference.com/browse/taken I ett annat fall, situationen var sådan att folk ville köpa något och det fanns en rabatt med köpet; du sätter ansträngning e-post (så det finns ett skriftligt dokument), bekräftelse och nästa minut de ringa tillbaka med frågor som "vad om rabatt?" Hela avtalet återspeglas i din e-postmeddelandet, men de fick inte komma förbi den första meningen att läsa, men i stället tog sig tid att ringa dig.
Poängen är, som ett företag som du vill se till att du presentera människor tillräckligt med information för att täcka alla villkor och erbjudanden; Jag vet att vi lever i ett liv av hastighet, .... multitasking, försöker göra mer än vi kan inom 24 timmar ... men kunderna måste ta den tid att läsa, vilket innebär läsa hela brevet, meddelande, kommunikation anteckning , briefing, innan du talar eller ringa in med frågor. Det talar också eller visar respekt till dem som arbetat så hårt och sätta på plats politiken, riktlinjer och göra kommunikationen hända.
Vi skulle kunna undvika så mycket stress och vara mycket lyckligare med en stor, kraftig publik!

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.