*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> etiquette

Dont Glöm att säga tack; En snabbguide till en perfekt tackar dig Note

By nu alla bör veta att du är tänkt att säga tack. Och det finns inget trevligare sätt att säga det än med en välskriven tack inte. Inte en e-post, inte ett textmeddelande, en ärlig till godhet handskrivna tackkort är lämplig för nästan alla situationer. Om du inte redan vet hur man skriver en, Ive fick några tips för you.The notera itselfKeep en stash av tackkort till hands. Om du måste gå ut och köpa en varje gång du behöver en, youre mindre benägna att göra det. Med anteckningar på sidan gör det enkelt att skriva ned en snabb men tankeväckande anteckning tack.

Du behöver inte en full storlek papper, men en mindre vikta kort fungerar fantastiskt. Du kommer bli förvånad över hur långt ett meddelande som detta kommer att gå för din värdinna eller gåva giver.Social och personligt tack notesSending en anteckning till din värd eller värdinna eller gåvogivaren bör ske så snart som möjligt. Få din anteckning i mail nästa dag om du kan. Anteckningen måster inte finnas poesi. Du behöver bara ett par meningar som är meningsfulla. Tacka dem för gåvan eller fest, låt dem veta hur mycket du uppskattar deras omtanke och föreslår att du träffas igen snart.

Du behöver egentligen bara tre eller fyra meningar för att få din punkt över och göra ett trevligt intryck. Du behöver inte bli alltför detaljerade eller specifika. Och du måste gå på om de många användningsområden för gåvan eller uppgifter om partiet inte. Håll det kort och koncist och youll göra susen nicely.Corporate tackar du ¡väl formulerade och tackar i rätt tid dig notera är lika viktigt i affärer som det är i ditt sociala liv. Dina affärsrelationer är viktiga, så ta dig tid att komponera ett tack och brukar du ångra det.

Du behöver inte vara all verksamhet i ditt företags tackar dig, men du behöver för att vara professionell. Tacka dem för deras hjälp, hårt arbete, gåva, etc., se till att de vet att du haft att arbeta med dem (eller fortsätta att trivas med dem) och ser fram emot att arbeta tillsammans igen snart. Ett tackkort till din chef /överordnade kan följa samma format. Medan du bör hålla sig borta från forsande fraser som youre den bästa chefen någonsin skulle jag nämna hur mycket du tycker om att arbeta för företaget.

Låta din chef veta att du är tacksam och lycklig är passande för bara nästan alla occasion.Wedding tacka youOnce youre gift och tillbaka från din smekmånad, bör du verkligen ta tid att sitta ner och skriva ut dina tackar dig noterar. Inte stress, kan det vara lätt. Håll dig till den so

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.