*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> etiquette

Sätt att undvika dilemman med sista minuten julen Gifts

Ok, så du har arbetat outtröttligt dygnet runt för att skapa den perfekta julstämning för dina gäster som du väntar deras ankomst. Du har hängt alla dekorationer är julbord alla men redo att ätas, och du har kontrollerat din gåva lista upp och ner för att säkerställa att alla gåvor redovisas. Dina gäster börjar anlända och något inträffar att du helt enkelt inte föreställa sig skulle vara ett problem. Någon du förbises eller någon som helt enkelt inte på din gåva dyker upp med en av dina gäster.

Din första instinkt är att panik och frenetiskt skura huset för något som du kan ha möjlighet att sätta ihop en lista minut gåva. Låter stoppa hela detta scenario innan du skapar att grovt sätta ihop gåva och spola tillbaka lite för att hjälpa dig att ta dig ur denna oväntade jam.Lets gå tillbaka till den tid när du handlar för de andra på listan. När du har allt täckt och alla som du räknar med att anlända kontrolleras från din lista, din shoppingupplevelse inte riktigt över än. Skulle behöva vissa material som kommer att täcka oväntade besökare som eventuellt skulle kunna gå igenom din dörr.

Naturligtvis gåvan kommer inte att vara perfekt, men det kan åtminstone verka som om du planerat på dem att vara där i stället snabbt omslag vad du har att ligga runt huset som du tror kan passa dem. Först kan plocka upp ett presentkort eller två till vissa restauranger eller nationella varuhus som du gillar shopping på. Om oväntad gäst visar aldrig upp, reserv gåva finnas spillo. Den kan användas för en framtida gåva födelsedag eller årsdag, eller ens sparas för yourself.While var på det, några trevliga ljus och en icke könsorienterad gåva korg är en trevlig idé att köpa också.

En fin flaska vin parat med en syndig chokladask gör en fin gåva korg för någon. Och om du aldrig behöver ge bort under semesterperioden, kan du njuta av det själv. Du kan behöva ett par leksaker som passar antingen eller en pojke eller flicka kan också vara nödvändigt, säger en köttyxa ser spargris eller en försilvrad yoyo. Kanske till och med ett munspel som är långt mindre störande än en trumma! Nu allt vi behöver göra är att se till att vi har en liten bit av extra wrap och gåvan märker på sidan, och vi är redo att ta itu oavsett problem kan uppstå.

Snabbspolning framåt till festen, och där de är, promenader genom din dörr, att oväntad gäst som tidigare kunde ha sätta dig i ett tillstånd av desperation kommer inte att störa dig. Alla brinner kvar att göra nu är ursäkta dig för ett ögonblick medan

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.