*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> etiquette

Använda Avatars & amp; Pseudonymer - Licens för Rude Behavior

Gör Internet Anonymiteten gör folk Rude Omdömen

Jag har deltagit i diskussioner och forum sedan början av 90-talet, och en sak jag har märkt är att människor som gömmer sig bakom? pseudonymer eller penna namn och generiska avatarer verkar förlora hämningar när det gäller socialt beteende. Plötsliga, oförskämd svar och förlust av goda seder verkar vara de viktigaste biprodukter i denna Internet anonymitet.

Licens för Elakhet

Även om Joe Smith kan ha lärt hyfs och sociala färdigheter av sin mor, "DarthJoe" har sociala färdigheter i en sociopat. Genom att använda hans riktiga namn är Joe Smith artig, och han skulle inte kalla folk namn eller agera som om de var dumma i normal konversation. Men satte honom bakom en datorskärm som "DarthJoe", och han blir nästan ond i sina svar på andra affischer som inte håller med honom. Som "DarthJoe" han kan förringa, förolämpning och nedlåtande andra affischer på ett sätt som han skulle göra aldrig offentligt.

Licens för Hån

På hans jobb, Joe Smith har varit känt för att hjälpa till att utbilda nya arbetstagare i hans avdelning. Men låt "DarthJoe" få fatt i nybörjare på sina favorit styrelser, och han agerar som om de är idioter för att inte ha 100, ofta komplicerade och /eller förvirrande regler i Frequently Asked Questions (FAQ) och användarvillkor (TOS) memorerade . På jobbet, Joe Smith avstår från hånade sina praktikanter, åtminstone till deras ansikte. På webben njuter han hån och kärnfulla one-liners garanterat att göra nykomlingarna att känna sig underlägsen, oduglig och dum.

Även erfarna affischer kan och ofta gör ger goda råd, de "DarthJoes" bland dem se till att de nya medlemmarna lära sig en läxa som de inte kommer snart glömma om de inte vet en regel eller ställa fel fråga. Det är ofta skrämmande för nya medlemmar att ställa frågor i forum, eftersom de är rädda att de kommer att bli hånad och förlöjligad för "dumma frågor".

Licens för Cybersex? Omdömen

Joe Smith är i allmänhet en gentleman, artig och väluppfostrad med kvinnor i person. Men på internet, engagerar han sexuella skämt som skulle göra en sjöman rodna. Och om du undrar vem han har virtuell sex med, är det Linda Jones AKA "shewolf" kyrka kvinna dag, cyber-slampa på natten. Jag har varit på politiska forum och hjälp styrelser för hobbyister och skribenter där sexuella anspelningar blev så oanständigt, det var mjuk porn - på offentliga styrelser!

Licens för stöld? Omdömen

Page   <<       [1] [2] >>

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.