*   >> läser Utbildning artiklar >> style >> hair

Hur man odlar håret Snabbare och strong

Gör Hair växa snabbt är möjligt om vi har en sund och vårda från roten hår. Det finns många mycket effektiva kommersiella produkter som använder samma grundläggande ingredienser får med de gamla huskurer för att växa hår Omdömen Du behöver:. Omdömen

 • olivolja Omdömen
 • aloe Omdömen
 • Honey Omdömen
 • lök Omdömen
 • vatten potatis
  1. Steg 1

   Olivolja har använts i över 5000 år som en helande elixir, återställa nytt liv till något det touches.Apply på hairHair careAll frågor och behöver veta om din hair.olive olja varje vecka i 30 minuter och sedan tvätta det normalt med varmt vatten.

  2. Steg 2

   Aloe och honung för att växa hår rapidlyMake massa till flera blad av Aloe. blandas med honung och applicera itto hårbotten. Lämna lagen i 20 minuter och tvätta normalt.

  3. Steg 3

   Lök för en sund hairPunch en lök och lägga till schampo. Låt sitta i 15 dagar anduse schampo normalt. Inte bara accelererar tillväxten av hairbut det ger en spektakulär ljusstyrka.

  4. Steg 4

   Aloe och onionPrepare ett schampo med små chips av aloe och lök för att tvätta thehair av 2 till 3 gånger i veckan. För att öka effekten används conditionerRosemary eller avokado att återfukta håret.

  5. Steg 5

   Energi break matsked lecitin soja, en matsked vetegroddar, en matsked Öljäst en yogurt.Mix alla ingredienser med yoghurt och lägga här hemmagjorda recept varje dag breakfast.In veckan kommer du att se som håret växer mycket snabbt och full kraft.

  6. Steg 6

   Vatten potatoWhen matlagning potatis, spara den använda vatten och samma dag använder för att skölja håret.

 • Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.