*   >> läser Utbildning artiklar >> style >> hair

För Män: Balding Gracefully

Normala vuxna män förlorar ungefär 10.000 hårbotten hår varje dag. Hårbotten hår när de inte ersätts kommer sakta att skapa kala fläckar på huvudet. Med manligt håravfall, inte hårbotten håret inte växa tillbaka när håret faller. Inte undra på att det är ett faktum att miljontals män i världen ut finns det går skallig. Omdömen

När män börjar nå sina medeltiden, håravfall kommer att bli mer framträdande. Några vanliga orsaker till manligt håravfall kan bero på familj genetik eller hormoner. Omdömen

Ja, jag förstår att de flesta män inte kan skiljas från sina dyrbara hår.

Håravfall kan fortfarande vara en stor psykologisk slag mot män som skallighet har så ofta uppfattas som fula. Så finns det några enkla lösningar på denna manliga balding problem? Naturligtvis finns det! Jag är här för att berätta om några lösningar som bara kan göra susen för dig Omdömen

Omdömen

Ta reda på som orsakar ditt håravfall.

 • Håravfall kan vara förknippade med att ha ett stressigt liv som stress kan vara en viktig faktor för män med håravfall.


 • Om du är på lång sikt medicinering, se till att kolla med läkare om din medicin innehåller biverkningar som leder till håravfall. Be om ett alternativ om det verkligen är din medicin som orsakar ditt håravfall.

 • Hår hygien är mycket viktigt för att förhindra håravfall som om du har en kliande hårbotten, du kanske över repa din hårbotten vilket skadar din hårbotten

  Omdömen

  Om ditt orsaken till håravfall är inget av ovanstående, då kanske du kan prova några av dessa tekniker. • Att ansöka medicinering på huvudet som främjar hårväxt (Rogaine). Tänk på att huvudet medicinering måste användas regelbundet annars ditt håravfall kommer att återupptas.

 • Hårtransplantation kan göras, men det är säkert ett mycket dyrt sätt att bekämpa håravfall.

 • Använd en peruk

  Omdömen

  Om allt annat misslyckas eller om du inte vill spendera massor av pengar mot håravfall, då finns det bara en väg att gå om det. Det är att omfamna och acceptera din skallighet:

 • Det finns flera frisyrer för män som skallighet.

  Den allmänna uppfattningen är att hålla håret så kort som möjligt. Kontrollera med din frisör för att se vilken frisyr passar dig.

 • Den sista tips för dig är aldrig göra en kam-over frisyr. De få hårstrån vänster kommer inte att kunna täcka skallighet huvud. Att inte tala om hur ful som ser ...... • Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.