*   >> läser Utbildning artiklar >> health >> diet nutrition

Hur bli av celluliter och Stay Healthy

Celluliter - inte du bara hatar det? Fett är verkligen inte en dålig sak. Våra kroppar behöver fett för att vara friska. Det är när fettet är utom kontroll som vi börjar se problem. Ett av problemen med överflödigt fett är celluliter. Celluliter är en term som skapats av franska kosmetologer och hänvisar till den ojämna och gropig fett som visas runt rumpa, lår och mage områden. Celluliter är faktiskt en samling fettceller expanderar och driver mot huden, som ger din hud som ojämn, gropiga, keso utseende.
Celluliter är svårt att bli av med, och tyvärr, du kommer aldrig helt bli av med det. Men, om du tränar regelbundet och äta hälsosammare, kommer celluliter blir mindre märkbar. Även supermodeller har problem med celluliter så inte vara för hård mot dig själv. Här är några enkla åtgärder du kan vidta för att bli av med celluliter: För det första, fokus på dig Omdömen

Ta en ordentlig titt på ditt liv.. Är du glad? Om inte, ta hand om saken eller saker som gör dig olycklig. Känner du dig ovärdig? Likaså ta hand om dessa saker också. Har du ohälsosamma vanor? Bli av med dem.
Om du inte är din egen största fan, vem kommer att bli? Fokusera på att få dig där du verkligen bryr sig om vad du lägger i din kropp och hur du tar hand om det. Bestäm du kommer att göra vad som krävs för att uppnå en hälsosam, vältränad kropp och livsstil. Gör sedan några mål, anges en plan för att komma dit och begå! Riktade Motion. Omdömen

Jag vet, att du inte vill höra om motion, men det finns bara ingen väg runt det. Om du vill gå ner celluliter, du är gonna har att utöva. Om du ogillar motion, då du vill tillbringa så lite tid som möjligt att göra det.
Det innebär inriktning på de specifika områden där du har celluliter. Välj övningar som koncentrerar sig på rumpan och låren. Knäböj, benlyft och trappmaskiner alla rikta dessa problemområden. Kom ihåg att börja långsamt och kontakta din läkare innan du påbörjar någon ny övning regimen.Combine hälsosam kost med motion.

celluliter kommer att minska över tiden om du äter en hälsosam kost låg halt av mättat fett och transfettsyror. Det innebär att man byter snabbmat och förädlade livsmedel med hela livsmedel, färsk frukt, fullkorn och grönsaker.
Du kommer att behöva minska den totala fettintag och välj hälsosamt fett över bearbetade ohälsosamt fett - med andra ord, magert kött och nötter i stället för twinkies och marker. Begränsa ditt dagliga intag av kalorier - du behöver inte en vikt diagram och en tjusig ekvat

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.