*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Att hålla Energi Sun Energy

Och Gud sade: "Varde ljus: och det var lätt." (Mos 1: 3). Sun har varit en följeslagare och kamrat till oss sedan början av världen. Solen ger oss varmt och lätt, natt och dag. Även om vi inte ser det för hälften av våra 24-timmars dagar, solen är i själva verket, på andra sidan av världen levererar sin eftertänksamma varma och lätta kapacitet de som bor där - vegetation, varelser, bakterier och föreningar. Även alltid där för oss att använda, vi kan använda endast en liten del av den fullständiga tillgängliga effekten till följd av solen.

För de flesta människor, är solenergi associerad med solenergi energi som nu tjänar populära användning på grund av steg upp reklam för kors och "gröna" motorer. Mönstret började med oljeembargot 1973 och 1979 problem med strömförsörjningen, skrämmande den stabilitet mot att ge gemensamma energi som förmågor de flesta av dagens elektriska vegetation. Detta ledde till en omorganisation av de flesta länders makt riktlinjer.

Inrättande av solenergi (PV) modeller som anses en utbudsdriven eller effektiv solenergi utnyttjande lätt förbättrats, men dämpades när oljekostnaderna gick ner igen i början tidigt. Global uppvärmning oro och ge problem med naturgas och olja återupplivas skapa och placera upp PV till oöverträffade nivåer och kontinuerligt hängt i en årlig ordinarie på 40% mellan 2000 och 2010, men kunde ändå inte ändra det nuvarande elsystemet med hjälp av oljeprodukter på grund av ekonomiska skäl .

Från och med 2010, enligt Bloomberg New Energy finansiering, priset på solenergi sektioner per w är $ 1,80, men beräknas en beräkningsmodell prissänkning till cirka $ 1,50 i slutet av 2011. Det finns andra sätt på vilka solenergi kan utnyttjas för att spara på strömförbrukningen från vanliga kraftresurser, det vill säga, kraftteknik och syndikering vegetation som drivs med olja energi. Med inbyggd bra känsla, man, även från början civilisationer har använt direkt solljus under realistiska program med avseende på dag-belysning, behandling och idealiska platsen för hus och blommor.

Design design och andra byggegenskaper har också ansetts väl använda solens varma och lätta makt. I början Kina och greker, till exempel, används söderut var deras hus väl dra nytta av solens ljus-vikt och komfort. Detta är ett exempel på inaktiv sol användning genom struktur. Utveckla sol varmvatten, praktiseras hittills, är en annan. I den nuvarande placeringen är inaktiv karriär solenergi i huvudsak skapats med motverkande de betydande tem

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.