*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

The Bottom Line ...

Nu staden Norfolk "vill ha mer tid" för att begrunda vad som kommer att hända med Waterside! Hur mycket mer pengar kommer att spenderas på studier, konsulter och andra experter för att ta reda på vad som ska hända med denna prime bit i vattnet fastigheter? Hur mycket tid ska passera innan åtgärder vidtas? Delar av centrum är vackra, delar är avskyvärda, delar är en skamfläck, men när kommer staden luta sig tillbaka och låta marknaden göra vad det har att göra för att Norfolk i staden som det kan vara i stället för inblandning och att vara i vägen framsteg? Jag förstår inte ens varför staden har även en andel i fastigheten.

Men det är inte bara Norfolk och inte bara Hampton Roads. Detta händer i varenda stad i Amerika. Den enda skillnaden mellan andra städer och de i Hampton Roads är att i andra städer projekt faktiskt avslutade Omdömen! I Hampton Roads, vi talar om vad vi ska göra, andra storstadsområden vidta åtgärder.

Fastighets bubblan har passerat, krediten har sinat, så låt de som har pengar att få något att hända göra vad de behöver göra och få ut ur deras sätt! Vad jag inte förstår är hur städer som Cleveland och Detroit kan bygga, som bröt som de är, men de som har makten i städerna Hampton Roads kan inte komma överens om vad som bör göras. Jag påstår inte att dessa städer är på full kapacitet heller, i själva verket är långt ifrån det, men åtminstone några åtgärder vidtas. Även Baltimore bygger i själva verket finns det en hel del städer med postindustriella ekonomier som bygger.

Man kan undra om pengarna helt enkelt inte existerar här i Hampton Roads för att spara projekt som ska slutföras. Ingen i stället vi kastade bra pengar efter dåliga och byggde spårväg som sitter på spåren och är inte igång. Det påminner mig om vad som händer i New York. Stäng allt som inte var tillräckligt ren för förvaltningarna familjevänlig vision för staden, köra alla de fattiga och medelklassen ut ur staden, och bygga en orealistisk, kommersialiserad, utopi att föra människor i. Höja priserna till nivåer som människor inte har råd .

Skattebetalarna kan plocka upp räkningen och fylla i tomrummen, men de har inte råd att njuta av det som byggs. Vad de vill göra är att sätta i en massa höghus bostadsrätter som de har gjort i Kanada utan karaktär, där riktiga stadsdelar inte kommer att existera, men övergående människor kommer att betala 90% av sin inkomst att bo där. Städerna bör inte vara inblandad i fastigheter. Låt de lokala marknaderna att göra vad de ska

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.