*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> etiquette

Mödrar Lär dina söner Hur Love

Det finns inget mer kraftfull än en mors kärlek. En mors kärlek är som ett täcke av skydd. Den representerar trygghet och värme. När ett barn föds han eller hon tenderar att binda med vårdande föräldern, i de flesta fall modern. Av naturen kvinnor är vårdare och täcken. När en kvinna har en manlig barn det är hennes ansvar att ingjuta kärlek, medkänsla och samvetsgrannhet. Samvetsgrannhet, nu är ett ord som sällan talas eller används. Samvetsgrannhet är egenskapen att vara försiktig eller agerar enligt sitt samvete. Den innehåller självdisciplin, noggrannhet och överläggning.
Samvetsgrannhet även kallad karaktär.

Många män ingår relationer t.ex. intima relationer, äktenskap och faderskap med ingen aning om hur man älskar eller uppskatta den andra personen. Män har en tendens att vara fysiska varelser, i många fall de behöver för att se eller röra för att engagera sig. Varför är det så att män behöver visuell eller fysisk kontakt för att exemplifiera kärlek? Kärlek är inte något man kan se eller röra. Det är en immateriell känsla. Kärlek är ovillkorlig. Mödrar måste ingjuta dessa egenskaper i din manliga barn så snart de kommer in i världen.
Kramas, kyssas och tröstande inte är tillräckliga för manlig avkomma. Lär dem att göra ansvarsfulla välgrundade beslut och att deras handlingar får konsekvenser som de är ansvariga. Idag är en ung man sa något till mig som jag ansåg vara djupgående. Han sa "Varje gång en människa är intim med en kvinna som han lämnar en del av sig själv med henne." "Vare sig det är fysiskt eller psykiskt han lämnar något."

Mödrar utbilda dina söner att äktenskapet är en helig union inför Gud och det är att inte tas på allvar. Innan du väljer en partner se till att hon är som Gud har instiftat för dig.
Sluta titta på hennes fysiska egenskaper. Om du föredrar ljus hy, kan hon verkligen vara mörkt. Om du föredrar kaukasiska hon kan vara svart eller annan. Hon kan vara kort och du föredrar hög. Det är alla estetik. Se bortom det fysiska och in i den andliga. En man sa en gång att ytan är det första som du ser och det måste finnas någon form av fysisk attraktion. News flash, detta inte är kärlek det är lust eller bara uppskattning för skönhet. Kärlek är en känsla av varm personlig kvarstad eller djupa tillgivenhet, som för en make, barn, vän eller älskare.
Sedan när har yttre skönhet utgör kärlek? Kärlek är vacker i sig själv. Det är inget fel med att beundra skönhet, men skönheten är bara huden djup. Kärlek körningar

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.