*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> etiquette

5 regler att följa när Dating Online

Online dating är inte längre eremiter som lever i föräldrarnas källare. Det finns även special platser för människor som gör över hundra tusen dollar per år, människor som bara letar efter sex, och folk som bara datum inom deras religiösa tillhörighet. Med alla dessa platser strålande sig till dig, har du en mängd olika i den typ av kvinna som du vill datum. Men som den verkliga världen, det finns en massa olika regler som måste följas för att hålla den där kvinnan på bandwagon.
1) hålla saker BriefWhen du chattar med din potential datum IM eller ens via e-post, måste du hålla saker kort. Gå inte till en hel prövning om hur du älskar spaghetti, men kan inte stå pene. Hon bryr sig inte. Kvinnor gillar att använda medelvärdet som soundboards, även om det är på nätet. Hon vill prata om sig själv. Hon vill prata om vad hon gör för en levande, vad hennes förhoppningar och drömmar är, och vad hon letar efter hos en man. Kvinnor älskar att bli behandlad som en skådespelerska på röda mattan. Håll dina svar kortfattat, men effektiv och göra henne talk.
2) Keep The Dirty Talk To A MinimumObviously, detta är en no-brainer, men en del män inte lyssnar och kommer fortfarande att bryta denna regel direkt ur porten. Du har aldrig träffat den här personen. Du vet inte ens om du gillar dem! Varför ska du börja fråga dem vad deras favoritställning är? Ja, är sexuell kompatibilitet mycket viktigt i en relation, men du förmodligen inte skulle be dem denna typ av fråga om du pratade med dem i en bar, skulle du? Om du vill, så bravo, har du större stenar än me.
3) inte försköna AnythingI vet, det är väldigt lätt och det skulle verkligen imponera på henne om du var VD för en Internet-marknadsföring företag. Men vad ska du göra när hon får reda på att du arbetar på McDonalds? Hittar du inte försköna ditt jobb, din livssituation, din längd eller ditt utseende. Du är vem du är, och om det inte är nog för henne då hon inte värt det i första place.4) Var inte behövande! Nyckeln till att se cool och samlas in är genom att uppträda som om du inte behöver något, men vill att det ska hända. Om den inte gör det, då det är coolt.
Skickar iväg ett tusen IMs eller e-post inte avger det intrycket. En regel Jag gillar att använda är enda svar efter kvinnan har svarat. När du skickar ut e-post, lämna en öppen fråga i slutet så de har en anledning att svara tillbaka till you.5) inte Hitta dig själv OverwhelmedAll rätt, detta kommer att låta väldigt konstigt, men bära med mig. Om du är dig sjä

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.