*   >> läser Utbildning artiklar >> style >> hair

Tips för att behålla friska Håravfall Inte Easy

1) Minska eller undvik att använda schampo med alltför mycket skum. Eftersom det har en skum schampo innehåller ett pH av 7-8, som kan skada hudens naturliga syra pH huvudet ca 5,5. PH obalans kan försämra tillväxten av friskt hår och orsaka håravfall. Prova att ändra ditt schampo med låg skum formel, eller använd baby schampo eftersom det i allmänhet inte innehåller tvättmedel. 2) Condi användbart för att motverka den alkaliska karaktären hos håret. Den typ av syra i balsam kommer att stänga håret nagelband som tidigare. Balsam ger också olja till håret och gör det mer strålande.

Även om håret är faktiskt producera olja, men det långa håret, oljan var inte förrän i slutet av håret, och detta är en användning ett balsam. 3) Ofta massera hårbotten. Massera hårbotten funktion att påskynda blodcirkulationen. Kapillära blodkärl kommer att leda till att leverera mat till rötterna av håret. Håll ditt huvud när det var schampo samtidigt massera hårbotten. Detta kan hjälpa din hjärna att få bättre syreupptagning som kan hjälpa dig att koncentrera dig bättre. 4) Ta kosttillskott som innehåller vitamin B6 och zink, särskilt om du inte får dessa näringsämnen från födointag.

Vitamin B5 och B6 reglerar produktionen av talg, oljan som smörjer hårsäckarna att producera friskt hårstrået. 5) Minska konsumtionen av kaffe och läsk, byta till frukt smoothie drycker rika på vitamin B, som bananer, jordgubbar, mango och kiwi så att intaget av vitamin B kommer att föröka sig. Tillsats av överskott koffein i kroppen faktiskt kommer att eliminera reserv av vitamin B5 och B6. Nötter och fullkorn rika zink också absolut förbrukas för att övervinna håravfall. 6) Begränsa användningen av kemikalier eller överdriven fysisk behandling på håret.

Håret är färgad i-ny sammanfogning, dicatok eller bundna och torkas med hjälp av en hårtork har torterat håret så att håret blir stressigt och skörare. 7) Undvik stress, eftersom stress kan utlösa håravfall. Försök att sova tillräckligt så att kroppen får tillräckligt med vila. Undvik cigaretter och alkohol. Och undvika alltför strikt diet eller en obalanserad kost, kommer brist på proteinintag också minska ransonerna av protein näring för hårväxt.


Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.