*   >> läser Utbildning artiklar >> auto >> bilar

De bästa begagnade bilar är inte där du kanske Think

hitta en kvalitet begagnad bil affär är grov på grund av bedrägliga fordonshistorikposter, skugg utlåning och högt tryck försäljning taktik. Under årens lopp har några dåliga återförsäljare har fläckas denna marknad genom att erbjuda mekaniskt osunda bilar och lastbilar till uppblåsta priser. Också internet inte var ännu en livskraftig metod för att utvärdera ett fordon köpbeslut.
Däremot väckte det senaste decenniet omfattande förändring av begagnad bil detaljhandelsmarknaden. Lagstiftande gjort rörelser som förde ökad tillsyn över auto utlåning och har antagit branta straff för att bryta återförsäljare. Även några av de svagare begagnad bil partier föll offer för lågkonjunkturen, handlare som sålde dåliga bilar och dåliga priserna kände vålnad av marknaden. Omdömen Medan småhandlare kämpade nya bilhandlare radikalt nytt inbillade sin inställning till marknadsföring och försäljning av begagnade bilar. Många såg värdet i att renovera sitt inbytes inventering nästan nya villkor; detta sätt, de kunde bära rykte av de stora återförsäljare medan grooming framtida nya bilkunder.
också bekvämligheten av att köpa en bil från en större återförsäljare är en verklig fördel. Hela upplevelsen har en mer professionell känsla, från papper till väntrummet till fordons förberedelse och leverans. Försäljnings miljön tenderar att vara lågtrycks eftersom (ärligt) säljarna hellre ha att göra med en ny bil köpare med god kredit och massor av pengar än en bra affär medveten begagnad bil shopper. Omdömen Viktigast, efter- försäljning erfarenhet är vida överlägsen på en stor franchise bilfirma. Erbjuder en högt utbildad och välsorterad serviceavdelning, kan en ny bilfirma tillämpa rätt kompetens och rätt delar i en tid bör fordonsproblem uppstår. Om deras är stora problem med bilen, kan köparna vara säkra av det faktum att franchise bilhandlare är stora företag som är ansvariga för samhället; Enbart en bilhandlare rykte är värt att se deras kunder är nöjda Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.