*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Community Delad Agriculture

Community delad jordbruket är när människor i grunden brukar betala ekologiska bönder att odla vad de vill. Konsumenter köper aktier i en gård i utbyte mot 24 eller 26 veckors frukt, grönsaker och andra ekologiskt odlade eller upphöjda produkter. Andra produkter kan innehålla ägg, bröd, kött och ost. Aktier brukar kosta från $ 200 till $ 400 per år och kan innehålla mer än en gård .. Investeringen också kan innehålla workshops och besök på gården, gör det också för konsumenten att utveckla en relation med farmer.

CSA främjar en relation mellan jordbrukaren och konsumenten, klippa ut mitten mannen. Det gör det också möjligt för människor att veta var deras mat kommer ifrån och hur den odlas. Aktieägare plocka upp sina produkter på anvisade platser. De får inte ett val av produkter och det är vad som för närvarande är i säsong. CSA deltagarna kan handla med varandra om de inte gillar en viss foods.CSA är en delad risk proposition; Om gården misslyckas, är pengar som går förlorade. Detta är dock inte annorlunda än alla andra investeringar; fördelarna uppväger riskerna i CSA dock.

Allt som allt, främjar CSA sund äta av mer frukt och grönsaker och hjälper till att skära ner på koldioxidutsläppen eftersom maten inte behöver resa långt för att nå konsumenten. Det finns Ontario, Kanada och amerikanska CSA kataloger som kan hjälpa dig att hitta en gård för att investera i och många webbplatser dedikerade till gemenskapen stöds (eller delad) Jordbruk.Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.