*   >> läser Utbildning artiklar >> food >> recipes

Hur man gör Easy Chicken Parm

skinn-och benfria kycklingbröst SPEG. sås eller tomatpuré och sås att göra din egen, med ditt val av örter mozerella ost parm ost ägg ströbröd veg olja

Hur mycket du behöver är upp till dina behov, om du bara gör några personer som du kommer bara behöver några kycklingbröst och 12oz eller så SPEG sås.

Dra ut alla ingredienser jag noterade. Låt oss börja inrättandet. En skärbräda, stekpanna med olja på spisen, satte brödsmulor på plattan, och slå ägg i en skål. Omdömen Skapa ett assembelly linje, det är det enklaste sättet. Skärbräda att skära fett från kycklingbröst och pundet dem, har det enklaste sättet jag hittade utan att göra mycket av en enda röra är att sätta Suran wrap över kycklingen och slå det med en glass scoop. Vispa kycklingen med glass skopa och sedan doppa i eggs.Then låt avlopp och dopp i ströbröd beläggning. Placera i stekpanna på spisen på medelvärme. Även om det går att få din panna, som en tårta pan, och sätta tunt lager SPET sås för att täcka bottom.Fry kyckling på båda sidor tills ljusbrun och placera på SPEG sauced pannan. Sätt SPEG sås över att vissa mozerella ost och strö parm ost på that.Bake omfattas av al folie på 350 grader i ungefär en halvtimme. Du kan kolla in min Hur man gör snabba hemlagad SPEG sås om du vill göra det hemlagad liksom.

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.