*   >> läser Utbildning artiklar >> food >> recipes

En översikt av Ebay Säkerhet

En översikt av Ebay SecurityEbay säkerhet på eBay, är betalväxel vänster upp till köparen och säljaren. När det är möjligt, använda ett kreditkort, eftersom det skyddar dig från att förlora dina pengar direkt. Om du av någon anledning inte får objektet, eller det kommer sönder eller i ett annat land än tillstånd lovat, du sedan har kreditkortsföretag på din sida. Inte hoppa i för snabbt. Ta dig tid att bläddra igenom massor av jämförelsestörande poster, för att få en känsla för vad som finns there.

One av de viktigaste aspekterna av att köpa ett objekt på eBay är att vara säker på det objekt du vill. Att veta tillståndet hos en begagnad vara, äktheten av ett samlarobjekt eller ett objekt modellnummer är viktiga faktorer som kan ha en enorm inverkan på price.eBay erbjuder användarna många verktyg som du kommer att kunna välja det perfekta objektet för dina behov : Aldrig betala för din eBay objekt med omedelbar kontant överföringstjänster såsom Western Union eller MoneyGram.These betalningssätt är osäkra när man betalar någon som du inte know.Start långsamt.

Börja din eBay äventyr genom att köpa en billig objekt. Ställ in högsta pris som du kommer att betala för objektet. Ibland under en auktion, får köpare fångas upp i "konkurrens." Om du tänker på auktion i dessa villkor, kan du lätt hamna över betalar. Om du förlorar en annan anbudsgivare, inte ta det personligt. Håll koll på dina eBay köper och hur mycket du har spenderat på dem. Det är lätt att bli insvept i eBay spel, och det kan snabbt äta upp både tid och pengar. Innan du bjuder, titta på säljarens betyg. Har andra köpare hade en bra upplevelse med just denna säljare? Var skeptisk.

Poster ibland säljs på eBay för mer än deras verkliga värde. Och även om eBay har en intern polisstyrka som håller utkik efter fuskare, existerar bedragare. Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.